HU EN DE
  • sárosdi blog
2018. április. 04. 14:59
Székelyudvarhelyen jártunk két fantasztukus hangulatú borkóstoló a Farkas Borszaküzletben

Húsvét hétvégéjén Székelyudvarhelyre voltunk hívatalosak, két esti borbemutatóra a Farkas Borszaküzlet borkóstoltatásra is alkalmas, kellemes kialakítású üzletében.

Chardonnay-Rizlingszílváni, Réka Rosé, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Ákos fiam cuvée, Cabernet Sauvignon PREMIUM boraink kísértek minket a Hargitai településre.

Az üzlet tulajdonosa, vendéglátonk -  Ifj. Sándor József -  szinte gyermekkori szereleme a szőlészet és a  borászkodás, hiszen Édesapja a mai napig is műveli kis szőlősüket, és érlelei a belőle készűlt nedűt.
Hivatásszerűen 2009 óta foglalkozik Jóci borászkodással, a Farkas Borszaküzlet kereteiben pedig borforgalmazással .

Kizárólag őstermelők borait forgalmazza. Jelenleg már Magyarország és Erdély minden neves borvidékéről.

 

A két est alkalmával különleges étkek is kiegészítették 7-8 tételes borsorunktat. Első esete két fogásos húsvéti menüt komponáltak borainkhoz. A hétfő este pedig a Farcádi Kézműves sajtkészítő - Sándor Gyöző örvendeztetett meg bennünket és a vendégeket különleges termékeivel, melyek remek harmóniát alkottat boraink kóstolása közben.

Simó Annamária énekesnő - előadóművész különleges és karizmatikus hangja tovább emelte az esték fényét, hiszen minden jelenlévőt megszólító - egyedi elődásban lehetett részünk. Ez alkalommal Tamás Zalán billenytűs zenésztársa kísérte el. Elárúlták nekünk, hogy az igen széles zenei repertoárjukat már csapattal szokták bemutatni a nagyobb fellépések alaklmával.

Csak remélni tudjuk, hogy lesz lehetősége az itthoni köszönségnek is élőben meghallgatni őket a közeljövőben :-)

Addig is ajánljuk figyelmükbe Annamariék dalait : https://www.youtube.com/watch?v=nm06uUoeMvU
A fiatal és dinamikus csapat további zenész tagjai:

Dobok: Debreczi Norbert
Gitár: Nagy Mihály
Billentyűk: Tamás Zalán
Basszusgitár: Hadnagy Attila

 

Ezúton is köszönjük az nagyszámú érdeklődést a Vendégek részéről és a meghívást Annamari és Jóci részéről. Egészen biztosan találkozunk még :-)

 

www.sarosdipince.hu | Copyright © 2019 Minden Jog fenntartva | Kezdőlap | Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Partnereink | VÁROSI PROGRAMOK